Cedergren Kommunikation AB

Stockholms län

Information

Cedergren Kommunikation AB är ett av många verksamheter som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Cedergren Kommunikation AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Cedergren Kommunikation AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-03-20.

Cedergren Kommunikation AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-06-24. Men sedan 2003-03-20 så har Cedergren Kommunikation AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Toivov. 4, 134 32, Gustavsberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cedergren Kommunikation AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6116535.

Värmdö arbetar för att verksamheter som Cedergren Kommunikation AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Cedergren Kommunikation AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva PR- och kommunikationsarbete, bedriva skribent- och journalistarbete samt finanskonsultverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Cedergren Kommunikation AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cedergren Kommunikation AB och det är följande personer, Cedergren, Anna Malin Elisabet som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Askefalk, Inger Birgitta Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Kronsjö Wänström, Gustav Torsten som är född 1977 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Cedergren Kommunikation AB är 556628-2066.