Event Partner i Värmdö AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Event Partner i Värmdö AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Värmdö här finns det många olika Aktiebolag. Event Partner i Värmdö AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Värmdö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Event Partner i Värmdö AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556631-5791.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-57162221 alternativt besöka eller skicka post till Event Partner i Värmdö AB på följande adress Fagerdalav. 17C, 139 52, Värmdö.

Event Partner i Värmdö AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Event Partner i Värmdö AB så sitter följande personer i styrelsen: , Drake Wiberg, Helena som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall verka som arrangör och-eller leverantör av allt inom teknik, mat-catering och aktiviteter för evenemang samt bedriva därmed förenlig verksamhet.