EPS Northern AB

Stockholms län

Information

556631-8530 är organisationsnummer för verksamheten EPS Northern AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EPS Northern AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som EPS Northern AB finns i.

EPS Northern AB har varit registrerat sedan 2002-08-23 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för EPS Northern AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-18.

EPS Northern AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EPS Northern AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med EPS Northern AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5718191 eller genom brev på följande adress:
Sveav. 9, 111 57, Stockholm

Bolaget ska bedriva import och export av råmaterial för plastindustrin, företrädesvis plastgranulat. Grävarbeten, uthyrning av entreprenadmaskiner, besiktning av husgrunder, isolering, dränering och byggnationer, tillverkning och försäljning av markprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EPS Northern AB och det är Holst, Kjell Mikael som är född 1963 och har titeln Likvidator, Fjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,