Aktiebolaget Redan System och konstruktion på Värmdö

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Redan System och konstruktion på Värmdö. Det finns flera bolag som liknar Aktiebolaget Redan System och konstruktion på Värmdö i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Aktiebolaget Redan System och konstruktion på Värmdö är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-03-20 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2002-11-28 så har Aktiebolaget Redan System och konstruktion på Värmdö varit registrerat och sedan 2003-03-20 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Redan System och konstruktion på Värmdö Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Redan System och konstruktion på Värmdö så kan man gör det genom att posta ett brev till Toivov. 46, 134 32, Gustavsberg. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Redan System och konstruktion på Värmdö så kan ni göra det på 070-5771288.

Bolaget skall sälja konsulttjänster och produkter för utveckling, integration, drift och utbildning av datorsystem. Företaget skall även bedriva innovativ produktutveckling av tillbehör för fritidsbåtar och småskalig skogsskötsel samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sundell, Dan Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson Sundell, Kerstin Maria E som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lövgren, Kurt Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Aktiebolaget Redan System och konstruktion på Värmdö har 556635-6076 som sitt organisationsnummer.