Dialog konsult Christian Schoerner AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Dialog konsult Christian Schoerner AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Dialog konsult Christian Schoerner AB är ett av dem. Statusen för Dialog konsult Christian Schoerner AB är att Bolaget är aktivt.

Dialog konsult Christian Schoerner AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-01-09. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Dialog konsult Christian Schoerner AB ska trivas.

Dialog konsult Christian Schoerner AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-06. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och utbildning inom kommunikation och journalistik och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dialog konsult Christian Schoerner AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-06.

Idag är Dialog konsult Christian Schoerner AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Dialog konsult Christian Schoerner AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7259004.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Dialog konsult Christian Schoerner AB är Schoerner, Christian Ove som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Synnemar Schoerner, Ingrid Margareta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Omerovic, Miralem som är född 1979 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Dialog konsult Christian Schoerner AB har 556637-5332 som sitt organisationsnummer.