RB Rörteknik AB

Stockholms län

Information

556639-3608 är organisationsnummer för verksamheten RB Rörteknik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RB Rörteknik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som RB Rörteknik AB finns i.

RB Rörteknik AB har varit registrerat sedan 2003-03-03 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för RB Rörteknik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-03-20.

RB Rörteknik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för RB Rörteknik AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med RB Rörteknik AB så kan ni göra det på telefon genom 08-57019880 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva VVS-installationsservice och montage samt fastighetsservice och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med RB Rörteknik AB och det är Bohlin, Roger Göran som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohlin, Birgit Marie som är född 1967 och har titeln Suppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Benne, Claes Tobias som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor,