Realitude AB

Stockholms län

Information

556641-5070 är organisationsnummer för företaget Realitude AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Realitude AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Realitude AB finns i.

Realitude AB har varit registrerat sedan 2003-03-10 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Realitude AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-29.

Realitude AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Realitude AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Realitude AB så kan ni göra det på telefon genom 08-57028423 eller genom brev på följande adress:
Stenolles Backe 6, 134 62, Ingarö

Bolaget skall utföra uppdrag och projekt inom marknadsföring och försäljning, företrädesvis omfattande marknadsanalys och events, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Realitude AB och det är Aronsson, Johan Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsson, Anna Myra Charlotta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Blomqvist, Clas Fredrik som är född 1948 och har titeln Revisor, Ekorev Revision AB som är född och har titeln Revisor,