Mölnvik design & inredning AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning utav möbler, inredning, porslin och presentartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mölnvik design & inredning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Mölnvik design & inredning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 2003-03-24 så skapades Mölnvik design & inredning AB och företaget är har F-skattsedel Mölnvik design & inredning AB har haft det sedan 2003-04-24.

Mölnvik design & inredning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-04-24

556642-1920 är organisationsnummret för företaget som finns i Värmdö.

Just nu är Mölnvik design & inredning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Mölnvik design & inredning AB så går det att nå dem via telefon på 08-57010650 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mölnvik design & inredning AB är Larsson, Annika Elisabeth som är född 1961 och har titeln VD, Larsson, Annika Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sköld, Tony Göte som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Boman Scheer, Heléne Elisabeth som är född 1960 och har titeln Suppleant, Dohrman, Robert Allan Elvir som är född 1961 och har titeln Revisor, Dohrman Revision och Affärsutveckling AB som är född och har titeln Revisor.