Jesper Andersson & Niclas Karlsson Byggnads AB

Stockholms län

Information

556643-6431 är organisationsnummer för verksamheten Jesper Andersson & Niclas Karlsson Byggnads AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jesper Andersson & Niclas Karlsson Byggnads AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Jesper Andersson & Niclas Karlsson Byggnads AB finns i.

Jesper Andersson & Niclas Karlsson Byggnads AB har varit registrerat sedan 2003-05-07 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jesper Andersson & Niclas Karlsson Byggnads AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-04.

Jesper Andersson & Niclas Karlsson Byggnads AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jesper Andersson & Niclas Karlsson Byggnads AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Jesper Andersson & Niclas Karlsson Byggnads AB så kan ni göra det på telefon genom 08-57034140 eller genom brev på följande adress:
Fagerdalav. 15 C, 139 52, Värmdö

Bolaget skall bedriva byggverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jesper Andersson & Niclas Karlsson Byggnads AB och det är Karlsson, Lars Niclas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norrhäll Borg, Jenny Maria som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jesper Wilhelm som är född 1971 och har titeln Suppleant, Borgström, Anna Margareta som är född 1971 och har titeln Suppleant, Tedesund, Eva Monica som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor