Body Joy Monica & Monica AB

Stockholms län

Information

Body Joy Monica & Monica AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Body Joy Monica & Monica AB finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Body Joy Monica & Monica AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Body Joy Monica & Monica AB har haft sedan 2003-08-04. Body Joy Monica & Monica AB har funnits sedan och 2003-08-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Body Joy Monica & Monica AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fenix v. 10, 134 44, Gustavsberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7141174.

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Body Joy Monica & Monica AB Privat, ej börsnoterat.

Body Joy Monica & Monica AB har idag 556644-1027 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Body Joy Monica & Monica AB

Bolaget skall bedriva friskvårdsanläggning och friskvårdsklubb samt därmed förenlig verksamhet.

I Body Joy Monica & Monica AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Elsinga, Monica Elisabet som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ryberg, Monica Viola som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Annika Elisabet som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ahlzén, Kerstin Inger som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisionsgruppen i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .