Bavia Yacht AB

Stockholms län

Information

Bavia Yacht AB är en verksamhet som finns i Värmdö. I Bavia Yacht AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindqvist, Carl Jonas Markus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Carl Johan Olov som är född 1976 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Jönsson, Hans Per Erik som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bavia Yacht AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bavia Yacht AB på telefon 08-57151508.

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning och handel med båtar, fartyg och fordon, handel med värdepapper och fastigheter samt produktion av reklam.

Idag är Bavia Yacht AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bavia Yacht AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bavia Yacht AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-09-04 och Bavia Yacht AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-09-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bavia Yacht AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Bavia Yacht AB har 556644-9707 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.