Unikum - Unikt lärande AB

Stockholms län

Information

Unikum - Unikt lärande AB är ett av många bolag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Unikum - Unikt lärande AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Unikum - Unikt lärande AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-04-21.

Unikum - Unikt lärande AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-10-29. Men sedan 2005-04-21 så har Unikum - Unikt lärande AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hammarby Fabriksv. 21 A, 120 33, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Unikum - Unikt lärande AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7201600.

Värmdö arbetar för att bolag som Unikum - Unikt lärande AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Unikum - Unikt lärande AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolagets verksamhet ska vara att, självt eller genom dotterbolag -förlägga, producera, marknadsföra och försälja digitala verk och tjänster -äga och förvalta intellektuella rättigheter, lös egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Unikum - Unikt lärande AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Unikum - Unikt lärande AB och det är följande personer, Ryberg, Carl Jonas som är född 1965 och har titeln VD, Ryberg, Carl Jonas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryberg, Eva Katarina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Bergshem, Bengt Valfrid som är född 1960 och har titeln Revisor, Bergshem Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Unikum - Unikt lärande AB är 556649-2350.