Nordic Poolgroup AB

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Aktiebolag som heter Nordic Poolgroup AB. Det finns flera verksamheter som liknar Nordic Poolgroup AB i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Nordic Poolgroup AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-04-22 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2003-11-06 så har Nordic Poolgroup AB varit registrerat och sedan 2004-04-22 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Nordic Poolgroup AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Nordic Poolgroup AB så kan man gör det genom att posta ett brev till S. Kungsg. 20, 802 52, Gävle. Vi ni istället prata med Nordic Poolgroup AB så kan ni göra det på 070-5100451.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, äga och förvalta biljardhallar samt importera och försälja biljardtillbehör, utveckla och förvalta fastigheter samt bedriva uthyrningsverksamhet av lokaler, äga och förvalta lös egendom, bedriva handel med samt äga och förvalta värdepapper, bedriva handel och förmedling av konst och andra samlarobjekt, importera och försälja livsmedel, bedriva turistverksamhet och utbildning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Rezavi Kelishadi, Reza som är född 1964 och har titeln VD, Rezavi Kelishadi, Reza som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Kopriwa, Mikael Maximilian Tassillo som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lyrberg, Per Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Isakas, Peter Lars Gösta som är född 1970 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Nordic Poolgroup AB har 556651-4294 som sitt organisationsnummer.