IKL Labservice AB

Stockholms län

Information

IKL Labservice AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där IKL Labservice AB finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. IKL Labservice AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket IKL Labservice AB har haft sedan 2004-02-26. IKL Labservice AB har funnits sedan och 2004-02-26 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till IKL Labservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Valborgsuddsv. 19, 139 53, Värmdö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-57019104.

Värmdö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är IKL Labservice AB Privat, ej börsnoterat.

IKL Labservice AB har idag 556651-5986 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för IKL Labservice AB

Bolaget skall bedriva service och försäljning av laboratorieutrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I IKL Labservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindbäck, Kjell Arne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindbäck, Gun Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Strauss, Ulf som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .