Kalle Andersson Båt & Motortjänst AB

Stockholms län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är byggande och reparationer av fritidsbåtar såsom segel- och motorbåtar, roddbåtar, kanoter och jollar samt försäljning av varor och tjänster i anslutning till detta och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kalle Andersson Båt & Motortjänst AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Kalle Andersson Båt & Motortjänst AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 2003-12-18 så skapades Kalle Andersson Båt & Motortjänst AB och företaget är har F-skattsedel Kalle Andersson Båt & Motortjänst AB har haft det sedan 2004-06-03.

Kalle Andersson Båt & Motortjänst AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-08-09

556652-9714 är organisationsnummret för företaget som finns i Värmdö.

Just nu är Kalle Andersson Båt & Motortjänst AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Kalle Andersson Båt & Motortjänst AB så går det att nå dem via telefon på 08-57167823 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kalle Andersson Båt & Motortjänst AB är Andersson, Karl Ingemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bonnie Monika Helena som är född 1944 och har titeln Suppleant, Adolphson, Claes Johan Gustaf som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .