Visit Sandhamn AB

Stockholms län

Information

556653-3195 är organisationsnummer för företaget Visit Sandhamn AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Visit Sandhamn AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Visit Sandhamn AB finns i.

Visit Sandhamn AB har varit registrerat sedan 2003-12-23 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Visit Sandhamn AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-05-06.

Visit Sandhamn AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Visit Sandhamn AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Visit Sandhamn AB så kan ni göra det på telefon genom 08-57153020 eller genom brev på följande adress:
Stjärnorpsv. 11, 590 77, Vreta Kloster

Bolaget skall bedriva hotell och konferensverksamhet, restaurangrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Visit Sandhamn AB och det är Runer, Mårten Karl Ebbe som är född 1971 och har titeln VD, Runer, Johanna Elisabeth som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Runer, Mårten Karl Ebbe som är född 1971 och har titeln Suppleant, Frisell Svedin, Ingrid Maria som är född 1959 och har titeln Revisor, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor,