Systrarna Delselius AB

Stockholms län

Information

Systrarna Delselius AB är ett av många företag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Systrarna Delselius AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Systrarna Delselius AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-04-15.

Systrarna Delselius AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-01-26. Men sedan 2004-04-15 så har Systrarna Delselius AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skärgårdsv. 158, 139 36, Värmdö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Systrarna Delselius AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-57412250.

Värmdö arbetar för att företag som Systrarna Delselius AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Systrarna Delselius AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konditori-, bageri- och serverings- verksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Systrarna Delselius AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Systrarna Delselius AB och det är följande personer, Delselius, Helén Marielle som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Delselius, Therese Pernilla som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ceimertz, Jan Holger Niclas som är född 1965 och har titeln Suppleant, Hagberg, Rolf Mikael som är född 1965 och har titeln Suppleant, Kleberg, Anna Margareta Elisabet som är född 1964 och har titeln Revisor, Kleberg Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Systrarna Delselius AB är 556654-7435.