Archip Sailing AB

Stockholms län

Information

Archip Sailing AB är ett bolag som finns i Värmdö. I Archip Sailing AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Westin, Hans Fredrik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Alpstål, Stig Lennart som är född 1931 och har titeln Suppleant, Andersson, Per-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Archip Sailing AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Archip Sailing AB på telefon 076-2167353.

Bolaget skall bedriva båtuthyrning, båtcharter, båtförsäljning, båttillverkning, båttransporter och seglarskola ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom bedriva uthyrning av personal och åtaga sig konsultuppdrag inom båtbranschen samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även kunna bedriva köp, försäljning och förvaltning av värdepapper och fastigheter.

Idag är Archip Sailing AB av bolagstypen Aktiebolag.

Archip Sailing AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Archip Sailing AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-04-15 och Archip Sailing AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-04-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Archip Sailing AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Archip Sailing AB har 556655-4613 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.