Brontén Real Estate AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Brontén Real Estate AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Värmdö här finns det många olika Aktiebolag. Brontén Real Estate AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Värmdö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Brontén Real Estate AB är momsregistrerat sedan2004-10-14 och har organisationsnummer 556657-0338.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0735-314862 alternativt besöka eller skicka post till Brontén Real Estate AB på följande adress Klockstigen 2, 132 36, Saltsjö-boo.

Brontén Real Estate AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-10-14.

I Brontén Real Estate AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Krafft, Jannike Marina som är född 1986 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet ska vara att bedriva fastighetskonsultation, produktionsledning vid byggprojekt, nybyggnation av fastigheter, köpa och sälja samt förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.