Magenda Ekonomi & Konsultation AB

Stockholms län

Information

556658-5625 är organisationsnummer för företaget Magenda Ekonomi & Konsultation AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Magenda Ekonomi & Konsultation AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Magenda Ekonomi & Konsultation AB finns i.

Magenda Ekonomi & Konsultation AB har varit registrerat sedan 2004-03-29 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Magenda Ekonomi & Konsultation AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-10-21.

Magenda Ekonomi & Konsultation AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Magenda Ekonomi & Konsultation AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Magenda Ekonomi & Konsultation AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7184025 eller genom brev på följande adress:
Cylinderv. 12, 131 52, Nacka Strand

Bolaget skall bedriva bokföring och redovisning, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Magenda Ekonomi & Konsultation AB och det är Söderström, Karin Ann-Sofi som är född 1963 och har titeln VD, Söderström, Karin Ann-Sofi som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Björn Anders som är född 1962 och har titeln Suppleant, Mattsson, Karl Stefan som är född 1954 och har titeln Revisor, Revaco Revision AB som är född och har titeln Revisor,