Kolvikens Gård och Marina AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk, bygg- och mark- entreprenad, lokal och stuguthyrning samt marinaverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kolvikens Gård och Marina AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Kolvikens Gård och Marina AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 2004-04-14 så skapades Kolvikens Gård och Marina AB och bolaget är har F-skattsedel Kolvikens Gård och Marina AB har haft det sedan 2004-06-03.

Kolvikens Gård och Marina AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-06-10

556659-8198 är organisationsnummret för bolaget som finns i Värmdö.

Just nu är Kolvikens Gård och Marina AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Kolvikens Gård och Marina AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kolvikens Gård och Marina AB är Wallbom, Anders Olov som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallbom, Anna-Lena Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant, Berg, Thomas Erik som är född 1956 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .