Ingarö Bergsprängning AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva bergsprängning, mark- och gräventreprenader, transporttjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ingarö Bergsprängning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Ingarö Bergsprängning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 2004-05-04 så skapades Ingarö Bergsprängning AB och företaget är har F-skattsedel Ingarö Bergsprängning AB har haft det sedan 2004-09-23.

Ingarö Bergsprängning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-09-23

556661-9788 är organisationsnummret för företaget som finns i Värmdö.

Just nu är Ingarö Bergsprängning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ingarö Bergsprängning AB så går det att nå dem via telefon på 08-57142947 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ingarö Bergsprängning AB är Bäcklund, Roland Christoffer som är född 1974 och har titeln VD, Bäcklund, Roland Christoffer som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäcklund, Kerstin Caroline som är född 1949 och har titeln Suppleant, Ramstedt, Johan Bertil som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorspoolen Matsson & Co Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .