HJ Assurans AB

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Aktiebolag som heter HJ Assurans AB. Det finns flera bolag som liknar HJ Assurans AB i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

HJ Assurans AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-09-23 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-06-03 så har HJ Assurans AB varit registrerat. Idag är HJ Assurans AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med HJ Assurans AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Rättarv. 23, 134 40, Gustavsberg. Vi ni istället prata med HJ Assurans AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva förmedling av försäkringar, ekonomiska konsultationer i anslutning därtill, handel med värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Jonsson, Jarl Håkan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Marie Heléne som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ringdahl, Eva Cecilia som är född 1958 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Defacto Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

HJ Assurans AB har 556662-7880 som sitt organisationsnummer.