Biltema Skövde AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Biltema Skövde AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Biltema Skövde AB är ett av dem. Statusen för Biltema Skövde AB är att Bolaget är aktivt.

Biltema Skövde AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-08-10. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Biltema Skövde AB ska trivas.

Biltema Skövde AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva försäljning av biltillbehör, reservdelar, verktyg och fritidsartiklar, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Biltema Skövde AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15.

Idag är Biltema Skövde AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Biltema Skövde AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 077-5200000.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Biltema Skövde AB är Robinsson, Camilla Anna Elisabeth som är född 1968 och har titeln Extern VD, Schneider, Robert John som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars Tommy som är född 1956 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lindén, Stefan Kristoffer som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Biltema Skövde AB har 556664-6807 som sitt organisationsnummer.