G-son Måleri AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva målerientreprenad, målerikonsultationer samt fastighetsservice ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för G-son Måleri AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är G-son Måleri AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 2004-09-16 så skapades G-son Måleri AB och verksamheten är har F-skattsedel G-son Måleri AB har haft det sedan 2004-12-02.

G-son Måleri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-12-02

556666-5146 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Värmdö.

Just nu är G-son Måleri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med G-son Måleri AB så går det att nå dem via telefon på 070-5702286 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom G-son Måleri AB är Gustafsson, Björn som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Eva Ann-Christin som är född 1954 och har titeln Suppleant, Jansa, Eva Marianne som är född 1962 och har titeln Revisor, Trollsta Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .