V R Shipbrokers & Co AB

Stockholms län

Information

556670-2840 är organisationsnummer för verksamheten V R Shipbrokers & Co AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som V R Shipbrokers & Co AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som V R Shipbrokers & Co AB finns i.

V R Shipbrokers & Co AB har varit registrerat sedan 2004-11-10 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för V R Shipbrokers & Co AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-30.

V R Shipbrokers & Co AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för V R Shipbrokers & Co AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med V R Shipbrokers & Co AB så kan ni göra det på telefon genom 08-57030010 eller genom brev på följande adress:
Odelbergs v. 12, 134 40, Gustavsberg

Bolaget skall bedriva skeppsmäkleri, rederi, valutahandel samt import och export av fartygsutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med V R Shipbrokers & Co AB och det är Biörk, Lars Johan som är född 1955 och har titeln VD, Biörk, Lars Johan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Turpini, Nils Micael Rinaldo som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tamm, Carl Sebastian som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnskog, Björn Jonny Carl som är född 1967 och har titeln Revisor, Törnskogs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor