Saltarö VVS-teknik AB

Stockholms län

Information

Saltarö VVS-teknik AB är ett bolag som finns i Värmdö. I Saltarö VVS-teknik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundgren, Hans Andreas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Therese Cecilia som är född 1966 och har titeln Suppleant, Johansson, Stig Mikael som är född 1974 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Saltarö VVS-teknik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Saltarö VVS-teknik AB på telefon 073-9600892.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara byggentreprenad och VVS-arbeten samt konsultverksamhet inom samma områden samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Saltarö VVS-teknik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Saltarö VVS-teknik AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Saltarö VVS-teknik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-06-03 och Saltarö VVS-teknik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-06-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Saltarö VVS-teknik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Saltarö VVS-teknik AB har 556674-0642 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.