Rickard Kron Bygg och Fastighetsservice AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och fastighetsservice, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rickard Kron Bygg och Fastighetsservice AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Rickard Kron Bygg och Fastighetsservice AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 2005-03-11 så skapades Rickard Kron Bygg och Fastighetsservice AB och verksamheten är har F-skattsedel Rickard Kron Bygg och Fastighetsservice AB har haft det sedan 2005-09-08.

Rickard Kron Bygg och Fastighetsservice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-09-08

556677-8048 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Värmdö.

Just nu är Rickard Kron Bygg och Fastighetsservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Rickard Kron Bygg och Fastighetsservice AB så går det att nå dem via telefon på 070-7741770 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rickard Kron Bygg och Fastighetsservice AB är Kron, Bo Rickard som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Kron, Carina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Bergström, Ernst Lennart som är född 1938 och har titeln Revisor, .