Djuröbaden Yachts Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Djuröbaden Yachts Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Djuröbaden Yachts Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Djuröbaden Yachts Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Djuröbaden Yachts Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2005-06-16. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Djuröbaden Yachts Aktiebolag ska trivas.

Djuröbaden Yachts Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-04-24. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva båtkonstruktion och båtbyggeri samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Djuröbaden Yachts Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-24.

Idag är Djuröbaden Yachts Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Djuröbaden Yachts Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57151140.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Djuröbaden Yachts Aktiebolag är Tannergård, Rolf Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Feldtmann, Mats Henrik som är född 1967 och har titeln Suppleant, Sande, Johan Wilhelm som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Djuröbaden Yachts Aktiebolag har 556682-0006 som sitt organisationsnummer.