Rubbertail AB

Stockholms län

Information

556683-1953 är organisationsnummer för verksamheten Rubbertail AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rubbertail AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Rubbertail AB finns i.

Rubbertail AB har varit registrerat sedan 2005-07-07 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rubbertail AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-19.

Rubbertail AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rubbertail AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Rubbertail AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7471211 eller genom brev på följande adress:
Värmdöv. 725, 132 35, Saltsjö-boo

Bolaget skall bedriva utveckling, produktion, import, handel, uthyrning gällande ljud, bild och kommunikation, vattenscotrar, bil, båt, motorcykel, elektronik såsom stereo för bilar och båtar, verkstadsutrustning såsom billyftar och däckutrustningar, handel med fastigheter och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rubbertail AB och det är Nyman, Hans Ola som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Magnus Harry som är född 1967 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,