Hinke & Co Restaurang AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva catering-, deli-, take away-, restaurang- och konferensverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hinke & Co Restaurang AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Hinke & Co Restaurang AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 2005-07-11 så skapades Hinke & Co Restaurang AB och verksamheten är har F-skattsedel Hinke & Co Restaurang AB har haft det sedan 2005-10-06.

Hinke & Co Restaurang AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-10-06

556683-6028 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Värmdö.

Just nu är Hinke & Co Restaurang AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Hinke & Co Restaurang AB så går det att nå dem via telefon på 08-57151959 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hinke & Co Restaurang AB är Palmstierna, Klas Henrik som är född 1949 och har titeln VD, Palmstierna, Klas Henrik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmstierna, Carl Gustaf Evert som är född 1953 och har titeln Suppleant, Viklund, Ulf Sixten som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .