EnUse AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och EnUse AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och EnUse AB är ett av dem. Statusen för EnUse AB är att Bolaget är aktivt.

EnUse AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-07-13. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som EnUse AB ska trivas.

EnUse AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva energibearbetning, energioptimering, energiupphandling, konsultverksamhet inom ovan nämnda områden samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EnUse AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15.

Idag är EnUse AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med EnUse AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2243775.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med EnUse AB är Söderström, Björn Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lange, Bertil Egon som är född 1950 och har titeln Suppleant, Mattsson, Karl Stefan som är född 1954 och har titeln Revisor, Revaco Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

EnUse AB har 556683-7612 som sitt organisationsnummer.