LiveBrand Communication in Sweden AB

Stockholms län

Information

LiveBrand Communication in Sweden AB är ett av många bolag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som LiveBrand Communication in Sweden AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LiveBrand Communication in Sweden AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-12-15.

LiveBrand Communication in Sweden AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-09-19. Men sedan 2005-12-15 så har LiveBrand Communication in Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stenkullen 2, 134 41, Gustavsberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LiveBrand Communication in Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0733-280895.

Värmdö arbetar för att bolag som LiveBrand Communication in Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LiveBrand Communication in Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva verksamhet och utbildning inom mötes- och eventindustrin och erbjuda tjänster som planering, produktion och genomförande av möten och evenemang samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LiveBrand Communication in Sweden AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LiveBrand Communication in Sweden AB och det är följande personer, Persson, Åse Marie som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Landeström, Eva Kristina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Kallin, Eva Christina som är född 1975 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för LiveBrand Communication in Sweden AB är 556686-0168.