Rederi AB Skärmarö

Stockholms län

Information

556686-1182 är organisationsnummer för bolaget Rederi AB Skärmarö. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rederi AB Skärmarö är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Rederi AB Skärmarö finns i.

Rederi AB Skärmarö har varit registrerat sedan 2005-09-20 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rederi AB Skärmarö så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-20.

Rederi AB Skärmarö är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rederi AB Skärmarö är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Rederi AB Skärmarö så kan ni göra det på telefon genom 08-41011000 eller genom brev på följande adress:
HANSTANÄSVÄGEN 37, 139 54, Värmdö

Föremålet för bolagets verksamhet är rederi och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rederi AB Skärmarö och det är Alexandersson, Hans Gunnar Eric som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Alexandersson, Annalyn som är född 1979 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,