Kjell Strand AB

Stockholms län

Information

Kjell Strand AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Kjell Strand AB finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kjell Strand AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kjell Strand AB har haft sedan 2006-01-19. Kjell Strand AB har funnits sedan och 2006-01-19 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kjell Strand AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hästholmsv. 28, 131 30, Nacka men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6440338.

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kjell Strand AB Privat, ej börsnoterat.

Kjell Strand AB har idag 556689-4688 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Kjell Strand AB

Bolaget ska verka inom åkeribranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Kjell Strand AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ålhed, Tom Börje som är född 1964 och har titeln Likvidator, Möller, Bengt Göran Olov som är född 1950 och har titeln Revisor, RevisorCompaniet HFM AB som är född och har titeln Revisor, .