H.E. Entreprenad AB

Stockholms län

Information

H.E. Entreprenad AB är ett av många verksamheter som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som H.E. Entreprenad AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

H.E. Entreprenad AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-02-02.

H.E. Entreprenad AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-11-10. Men sedan 2006-02-02 så har H.E. Entreprenad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på H.E. Entreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Värmdö arbetar för att verksamheter som H.E. Entreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för H.E. Entreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva skogsvård, markentreprenad, snickeri- och målningsarbete, vägskötsel, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för H.E. Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till H.E. Entreprenad AB och det är följande personer, Eriksson, Hans Olof som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Ammie Viola som är född 1964 och har titeln Suppleant, Åhsberg, Sven Eric Nils Fredrik som är född 1952 och har titeln Revisor, ÅHSBERGS REVISIONSBYRÅ KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för H.E. Entreprenad AB är 556690-1335.