AK Cad Innovation AB

Stockholms län

Information

AK Cad Innovation AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där AK Cad Innovation AB finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. AK Cad Innovation AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket AK Cad Innovation AB har haft sedan 2006-01-27. AK Cad Innovation AB har funnits sedan och 2006-01-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till AK Cad Innovation AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Torsby Ringv. 24, 139 51, Värmdö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6010727.

Värmdö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är AK Cad Innovation AB Privat, ej börsnoterat.

AK Cad Innovation AB har idag 556690-8652 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för AK Cad Innovation AB

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom CAD området, ritverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I AK Cad Innovation AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kinnvall, Anders Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Kinnvall, Saga Viola som är född 1929 och har titeln Suppleant, Bergström, Ernst Lennart som är född 1938 och har titeln Revisor, .