Teknoplan Holding AB

Stockholms län

Information

556691-4809 är organisationsnummer för verksamheten Teknoplan Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Teknoplan Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Teknoplan Holding AB finns i.

Teknoplan Holding AB har varit registrerat sedan 2005-11-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Teknoplan Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-14.

Teknoplan Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Teknoplan Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jakobsson, Bo Åke -Lindberg, Nils Gunnar

Vill ni komma i kontakt med Teknoplan Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55600621 eller genom brev på följande adress:
Karlsruhev. 21, 134 32, Gustavsberg

Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag bedriva konsulterande verksamhet inom installationstekniska discipliner, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Teknoplan Holding AB och det är Lundqvist, Svante som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bennbäck, Johan Olof som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Bo Åke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Hans-Olov som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johans, Anette Louise som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lindberg, Nils Gunnar som är född 1944 och har titeln SuppleantNivér, Bjarne Per-Ola som är född 1951 och har titeln Suppleant, Andersson, Anna Maria som är född 1968 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor