Nacka Hemservice AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Nacka Hemservice AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Värmdö här finns det många olika Aktiebolag. Nacka Hemservice AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Värmdö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Nacka Hemservice AB är momsregistrerat sedan2007-11-01 och har organisationsnummer 556691-5285.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-7471028 alternativt besöka eller skicka post till Nacka Hemservice AB på följande adress Odelbergs v. 10, 134 40, Gustavsberg.

Nacka Hemservice AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-12-15.

I Nacka Hemservice AB så sitter följande personer i styrelsen: , Fredriksson, Arne Erik som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva hemvård, städning, uthyrning av personal, bokföring och skrivservice samt konsultationer inom byggbranschen jämte därmed förenliga verksamheter samt förvaltning av värdepapper.