Båtmagneten AB

Stockholms län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva handel med båttillbehör, genomföra, utbildningar, kurser och service med marin inriktning. samt driva caféverksamhet, musikspelningar, ordna festarrangemang och ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Båtmagneten AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Båtmagneten AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 2005-12-07 så skapades Båtmagneten AB och verksamheten är har F-skattsedel Båtmagneten AB har haft det sedan 2005-12-23.

Båtmagneten AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-13

556693-0466 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Värmdö.

Just nu är Båtmagneten AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Båtmagneten AB så går det att nå dem via telefon på 08-57168570 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ter-Borch, Lars Gösta

Följande personer är på något sätt aktiva inom Båtmagneten AB är Ter-Borch, Lars Gösta som är född 1964 och har titeln VD, Ter-Borch, Lars Gösta som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederlund, Bo Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Warnemo, Anders Stefan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Stig Johan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Ulf Thomas Ingemar som är född 1968 och har titeln SuppleantPettersson, Eva Kristina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ter-Borch, Annelie Birgitta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Viklund, Ulf Sixten som är född 1957 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.