Dohrman Revision och Affärsutveckling AB

Stockholms län

Information

Dohrman Revision och Affärsutveckling AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Dohrman Revision och Affärsutveckling AB finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dohrman Revision och Affärsutveckling AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Dohrman Revision och Affärsutveckling AB har haft sedan 2006-03-16. Dohrman Revision och Affärsutveckling AB har funnits sedan och 2006-03-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Dohrman Revision och Affärsutveckling AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Granstigen 5, 134 41, Gustavsberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-57162750.

Värmdö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Dohrman Revision och Affärsutveckling AB Privat, ej börsnoterat.

Dohrman Revision och Affärsutveckling AB har idag 556698-7904 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Dohrman Revision och Affärsutveckling AB

Bolaget skall bedriva revision och konsultverksamhet inom företagsekonomi, redovisning och skatterätt samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Dohrman Revision och Affärsutveckling AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dohrman, Robert Allan Elvir som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Erneberg, Bo Anders som är född 1957 och har titeln Suppleant, Woll Thunqvist, Lena Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, .