Byggnadsfirma J. Sehlin Aktiebolag

Stockholms län

Information

Byggnadsfirma J. Sehlin Aktiebolag är ett företag som finns i Värmdö. I Byggnadsfirma J. Sehlin Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sehlin, Jan Joachim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sehlin, Jessica Marita som är född 1971 och har titeln Suppleant, Öfors, Ulla Carina som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Byggnadsfirma J. Sehlin Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Byggnadsfirma J. Sehlin Aktiebolag på telefon 070-5707240.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom byggnadsbranschen, nyproduktioner, ombyggnadsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Byggnadsfirma J. Sehlin Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Byggnadsfirma J. Sehlin Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Byggnadsfirma J. Sehlin Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-04-20 och Byggnadsfirma J. Sehlin Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-04-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Byggnadsfirma J. Sehlin Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Byggnadsfirma J. Sehlin Aktiebolag har 556699-4991 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.