LEXLAW AB

Stockholms län

Information

556699-6756 är organisationsnummer för bolaget LEXLAW AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LEXLAW AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som LEXLAW AB finns i.

LEXLAW AB har varit registrerat sedan 2006-03-16 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för LEXLAW AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-20.

LEXLAW AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LEXLAW AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med LEXLAW AB så kan ni göra det på telefon genom 0709-664571 eller genom brev på följande adress:
NÄVERÄNGSVÄGEN 11, 139 35, Värmdö

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet och rådgivning inom affärs- samt turismverksamhet, turistnäring, fastighetsförvaltning och investering, försäljning av webbdesign samt reklamplatser på webbsidor, fotografering och försäljning av bildmaterial och fotografier.

Det finns olika personer som har en koppling med LEXLAW AB och det är Rogers, Neil Anthony som är född 1959 och har titeln VD, Rogers, Neil Anthony som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterberg Rogers, Diana Yvonne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Kleberg, Anna Margareta Elisabet som är född 1964 och har titeln Revisor, Kleberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,