Modern Art Sweden AB

Stockholms län

Information

Modern Art Sweden AB är ett av många verksamheter som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Modern Art Sweden AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Modern Art Sweden AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-08-01.

Modern Art Sweden AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-06-07. Men sedan 2006-08-01 så har Modern Art Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Modern Art Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8560469.

Värmdö arbetar för att verksamheter som Modern Art Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Modern Art Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva handel med konst, rådgivning och konsultationer inom samma område samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Modern Art Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Modern Art Sweden AB och det är följande personer, Wahlberg, Fredrik Roland som är född 1970 och har titeln VD, Wahlberg, Fredrik Roland som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Stina Elisabeth som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ranby Björklund Linköping AB som är född och har titeln Revisor, Linderfalk, Nils Gösta som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Modern Art Sweden AB är 556705-2203.