Liselott E Konsult AB

Stockholms län

Information

Liselott E Konsult AB är en verksamhet som finns i Värmdö. I Liselott E Konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Inga Liselott som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Erik Torbjörn som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lindholm, Rolf Elon som är född 1943 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Liselott E Konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Liselott E Konsult AB på telefon 070-2101739.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet och projektledning inom skog och natur, skoglig skötsel samt författarverksamhet inom natur och skog ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Liselott E Konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Liselott E Konsult AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Liselott E Konsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-09-07 och Liselott E Konsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-09-07.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Liselott E Konsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Liselott E Konsult AB har 556706-4810 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.