HT Kosmetik AB

Stockholms län

Information

HT Kosmetik AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där HT Kosmetik AB finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. HT Kosmetik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket HT Kosmetik AB har haft sedan 2006-08-24. HT Kosmetik AB har funnits sedan och 2006-08-24 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till HT Kosmetik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Forumv. 12, 131 53, Nacka men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7180320.

Värmdö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är HT Kosmetik AB Privat, ej börsnoterat.

HT Kosmetik AB har idag 556706-7797 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för HT Kosmetik AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra tjänster och försäljning inom hudvård och kosmetik samt därmed förenlig verksamhet.

I HT Kosmetik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tiittanen, Heli Marjo Anneli som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Tiittanen, Ahti Sakari som är född 1967 och har titeln Suppleant, Nygren, Erik Richard som är född 1969 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .