salstever AB

Stockholms län

Information

salstever AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där salstever AB finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. salstever AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket salstever AB har haft sedan 2006-10-19. salstever AB har funnits sedan och 2006-11-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till salstever AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sollenkrokav. 255, 139 74, Djurhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9828116.

Värmdö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är salstever AB Privat, ej börsnoterat.

salstever AB har idag 556709-6168 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för salstever AB

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom informationsteknologi och därmed förenlig verklsamhet.

I salstever AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Österman, Carl Olov Henrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Tirén, Linda Veronica som är född 1976 och har titeln Suppleant, Arnedal, Bengt som är född 1954 och har titeln Revisor, Arnedal Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .