Strömma Lighthouse AB

Stockholms län

Information

556710-2677 är organisationsnummer för bolaget Strömma Lighthouse AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Strömma Lighthouse AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Strömma Lighthouse AB finns i.

Strömma Lighthouse AB har varit registrerat sedan 2006-09-04 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Strömma Lighthouse AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-02.

Strömma Lighthouse AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Strömma Lighthouse AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Strömma Lighthouse AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Stavsnäsv. 130, 139 60, Värmdö

Bolaget skall bedriva konsult inom arkitektur, fastighetssektorn och turismutveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Strömma Lighthouse AB och det är Neunzert, Maximilian Friedrich som är född 1963 och har titeln VD, Neunzert, Maximilian Friedrich som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Neunzert, Ulla Franziska som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nilsson, Dan Arne som är född 1945 och har titeln Revisor, Argema Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,