Brellco AB

Stockholms län

Information

556710-4921 är organisationsnummer för företaget Brellco AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brellco AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Brellco AB finns i.

Brellco AB har varit registrerat sedan 2006-09-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brellco AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-08.

Brellco AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Brellco AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Brellco AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7659111 eller genom brev på följande adress:
Lillströmsuddsv. Strömma Kanal , 139 60, Värmdö

Bolaget ska bedriva handel med accessoarer, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Brellco AB och det är Schönkopf, Kaj Allan Joakim som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Brotman, Evan Ross som är född 1960 och har titeln Suppleant, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Brostedt Carlson, Ann Maria Elisabet som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Wallin & Wahlberg Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,