JÅTEN AB

Stockholms län

Information

JÅTEN AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där JÅTEN AB finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. JÅTEN AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket JÅTEN AB har haft sedan 2007-02-22. JÅTEN AB har funnits sedan och 2007-03-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till JÅTEN AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bengt Lundgrensg. 9, 981 33, Kiruna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 076-8228899.

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är JÅTEN AB Privat, ej börsnoterat.

JÅTEN AB har idag 556712-4549 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för JÅTEN AB

Bolaget ska bedriva åkeri, byggentreprenad och idrottskonsulting som tex. tränare, föredragshållare samt idka därmed förenlig verksamhet.

I JÅTEN AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tiensuu, Jan-Åke Ingemar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Tiensuu, Sven Nikolaus som är född 1945 och har titeln Suppleant, Dohrman, Robert Allan Elvir som är född 1961 och har titeln Revisor, Dohrman Revision och Affärsutveckling AB som är född och har titeln Revisor, .